
Για ποιον παίκτη της ΑΕΚ έρχεται στο ΟΑΚΑ η Ρόμα
Η Ρόμα στέλνει άνθρωπο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον Βασίλη Μπάρκα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (3/4, 21:30)
Το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα δεν είναι καινούριο καθώς εδώ και καιρό ακούγονται φήμες και σενάρια γύρω από το όνομά του και την ιταλική ομάδα.
Μάλιστα ακούστηκε πως ενδέχεται να «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων της ΑΕΚ με την Ρόμα ως αντάλλαγμα για την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε σε μια υπόθεση που έχει αρκετό δρόμο ακόμα πάντως.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωπος των Ρωμαίων θα βρίσκεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή γκολκίπερ ο οποίος έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» ως το 2022 και σε αυτό δεν προβλέπεται ρήτρα.
- Κόμμα Τσίπρα: Τέλος Μαΐου όλα έτοιμα – Κομματικά όργανα, εκπροσώπηση και μανιφέστο
- Νέες ταινίες: Ο γύρος του κόσμου μέσα από 8 ταινίες
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Τραγωδία στον Κολωνό: Δυο νεκροί μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- Καιρός: Αίθριος το Σάββατο με κατά τόπους νεφώσεις – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
- Συνταγή: Κεφτεδάκια κοτόπουλου


