Μα τι γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο νέο, υπερπολυτελές “Four Seasons” (πρώην Astir Palace) στη Βουλιαγμένη; Ο iconic προορισμός, που στη διάρκεια της χρυσής εποχής του συγκέντρωνε εκεί, τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής, κοινωνικής ζωής, όπως και πάρα πολλούς stars του Hollywood, άνοιξε την προηγούμενη Παρασκευή τις πύλες του.

 

 

 

Η νέα ονομασία είναι “Four Seasons”. Η λαμπερή αλυσίδα με τις ξενοδοχειακές μονάδες στα καλύτερα spots του πλανήτη, τοποθετεί την Αθηναϊκή Ριβιέρα στις πλέον hot τοποθεσίες της Ευρώπης. Ο κλασικός “Arion” με τις τεράστιες σουίτες που συνήθιζε να επιλέγει ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι, η «Ναυσικά» αλλά και η «Αφροδίτη», εκεί όπου δημιουργούνται βίλες, πανέτοιμες να πουληθούν σε μεγαλοεπιχειρηματίες, περίμεναν τους νέους τους επισκέπτες.

 

Τα εστιατόρια και μπαρ ήταν γεμάτα από πολύ γνωστούς επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν φθάσει στο συγκρότημα με τις οικογένειές τους. Το classic πλέον “Matsuhisa”, το «Πέλαγος», το νέο ιταλικό εστιατόριο,.. είχαν γεμίσει από επισκέπτες-πελάτες. Υπήρχαν ξεναγοί οι οποίοι «έδειχνα» στον κόσμο τους νέους, λαμπερούς ανακαινισμένους χώρους. Πραγματικός χαμός. Καλή επιτυχία λοιπόν…