
Πατέρας του Κούτρη: «Παιδί μου, μ’ έκανες υπερήφανο»
Ο πατέρας του Λεονάρντο Κούτρη, δεν έκρυψε την περηφάνια του για την κίνηση του γιου του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο
Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την κίνηση που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, παίζοντας με μικρό φίλαθλο των ερυθρόλευκων που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό αμυντικό των πειραιωτών και ο πατέρας του διεθνούς άσου, Μανώλης Κούτρης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τον γιο του.
«Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε φίλοι μου. Όσο για σένα παιδί μου για ακόμα μία φορά με εκανες υπερήφανο Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!!», ανέφερε με μήνυμα του στο facebook ο πατέρας του ερυθρόλευκου μπακ.
Ο Κούτρης έδωσε μεγάλη χαρά σ’ ένα παιδί με μια πολύ απλή κίνηση. Μια ζεστή αγκαλιά, δύο πάσες κι ένα γκολ. Ήταν μια μαγική στιγμή για τον μικρό φίλαθλο του Ολυμπιακού που έζησε το όνειρο του στο Καραϊσκάκη.
Ο Μανώλης Κούτρης έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται υπερήφανος για τον γιο του.
Δείτε την ανάρτηση του
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των CDU/CSU, λόγω αντιδράσεων για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
- Εσείς… γνωρίζατε ότι μέχρι πριν 6 χρόνια ο Μέσι ήταν «διεθνώς αποτυχημένος»; (vids, pics)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά έργα του και ζητάει από την ΕΕ να αξιοποιήσει τα λόμπι της διαφθοράς
- Delivery: Στάση εργασίας για Wolt και efood την Κυριακή, με αφορμή τον θάνατο 20χρονου διανομέα
- ΑΙ: Βλέπουμε για πρώτη φορά το μυθικό «χαμένο» γκολ του Πελέ – Μια αναπαράσταση που όμοια της δεν έχει υπάρξει



