Γιουλ: Καλάθης και Σπανούλης στο Top-5 των κορυφαίων του Ισπανού

Γιουλ: Καλάθης και Σπανούλης στο Top-5 των κορυφαίων του Ισπανού

Σπανούλης και Καλάθης μεταξύ των πέντε κορυφαίων παικτών που έχει κληθεί να μαρκάρει ποτέ ο «αστέρας» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Γιουλ αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Συνεπώς η άποψη του έμπειρου καλαθοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βαρύνουσα σημασία, ειδικά όταν μιλάει για τους κορυφαίους παίκτες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Σε συνέντευξη του στο Eurohoops ο Γιουλ, μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφέρει το top-5, χωρίς όμως να συμπεριλάβει σε αυτούς συμπαίκτες του έτσι ώστε η απάντησή του να είναι αντικειμενική.

«Έιχα την ευκαιρία ως τώρα να αντιμετωπίσω πολλούς σπουδαίους παίκτες και είναι πολύ δύσκολο και περίπλοκο να σου αναφέρω μόνο πέντε. Θα ξεκινούσα, όμως, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που ήταν ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες για να μαρκάρω!

Επίσης, ο Σπανούλης. Ο Τόνι Πάρκερ, που τον συνάντησα όταν η Ισπανία έπαιξε με τη Γαλλία και είναι επίσης πολύ δύσκολος παίκτης να σταματήσεις. Υπάρχουν τόσοι πολλοί… Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που είναι στο Σακραμέντο είναι επίσης σπουδαίος παίκτης. Και ο Καλάθης που παίζει πραγματικά πολύ καλό μπάσκετ. Θα διάλεγα αυτούς τους πέντε, επειδή έχω κληθεί να τους μαρκάρω και ξέρω πόσο δύσκολο είναι», απάντησε ο Γιουλ.

Οσο για τις προβλέψεις του για το Final Four, ο αστέρας της Ρεάλ είπε: «Είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη για αυτό! Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ομάδες που μπορούν να βρεθούν στα Playoffs και να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ θα προκριθούν σίγουρα, προσδοκώ επίσης να είναι και η Ρεάλ εκεί. Για την τέταρτη ομάδα, μπορεί να είναι η Εφές ή η Μπαρτσελόνα, που είναι το σίγουρο ματς – απ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο ακροδεξιός υπουργός Μπεν Γκβιρ σκοπεύει να αναπτύξει κροκόδειλους γύρω από τη φυλακή Κετζιότ στο νότιο Ισραήλ, όπου κρατούνται πολλοί μαχητές της Χαμάς μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Σύνταξη

Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού

Ο τουρισμός συμβάλλει στην ελληνική οικονομία, αλλά αποτελεί και δομικό παράγοντα των πληθωριστικών πιέσεων. Έρευνα της ΤτΕ εξηγεί πώς οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες «φουσκώνουν» τον εναρμονισμένο ΔτΚ.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού είναι μπροστά. Άνοδος της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, σύμφωνα με τους οποίους οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν έως την Τετάρτη.

Σύνταξη

Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ

Η αλαζονεία με την οποία ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να μετατρέψει μια έκθεση προόδου σε πολιτικό άλλοθι δείχνει ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τους θεσμούς ως εργαλείο επικοινωνίας και όχι ως πυλώνα της δημοκρατίας, τονίζει ο Κώστας Αρβανίτης, λέγοντας πως οι πανηγυρισμοί δεν είναι μόνο πρόωροι αλλά και προκλητικοί

Σύνταξη

Ο Μαρκ Κουκουρέγια στις κορυφαίες επιλογές των Ισπανών για… μπύρα

Η ποδοσφαιρική φρενίτιδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκτοξεύει τη δημοφιλία του αμυντικού της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη τετράδα των ιδανικών αθλητών-συντρόφων για έξοδο

Γιώργος Μαζιάς
Γιώργος Μαζιάς
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version