Κόντρα έχει ξεσπάσει το τελευταίο 24ωρο μεταξύ του Ποταμιού και του Σπύρου Δανέλλη.

Την περασμένη Κυριακή το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αφιέρωσε στον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή το στίχο του Κώστα Βάρναλη «Αχ, πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος». Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι  παρακαλάει για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δανέλλης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε «ανήθικο και γελοίο» το συγκεκριμένο ισχυρισμό και υπενθυμίζει ότι δεν έφυγε, αλλά διεγράφη από το Ποτάμι. Έκανε μάλιστα λόγο για «κατινιές» του Ποταμιού «που δεν τιμούν την ιστορία του». Ο κ. Δανέλλης σημείωσε : «Πλέον κατηγορούμαι για συναλλαγή και ιδιοτέλεια, με αντάλλαγμα μια θέση στο 42μελές ευρωψηφοδέλτιο, με σταυρό προτίμησης σε ολόκληρη την χώρα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο και γελοίο!», απάντησε ο κ. Δανέλλης, προσθέτοντας ότι δεν έφυγε, αλλά διεγράφη από το Ποτάμι. Έκανε  μάλιστα λόγο για «κατινιές» του Ποταμιού «που δεν τιμούν την ιστορία του».

Σήμερα ήρθε και η ανταπάντηση της Σεβαστουπόλεως στον κ. Δανέλλη.

«Διαμαρτύρεται σε εμάς γιατί ο κ. Τσίπρας θα τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο μαζί με άλλους 41 υποψηφίους. Άκουσον άκουσον…», σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει: «Την άλλη φορά να ζητήσει δύο φωτογραφικές τροπολογίες. Μία για να κρατήσει την έδρα – και τον μισθό – της Βουλής και ταυτοχρόνως να είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής (αυτό ήδη του το έδωσαν). Και μια δεύτερη τροπολογία που θα τον χρίζει αυτομάτως ευρωβουλευτή, να μην παιδεύεται με το σταυρό».