Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων: Υπαίτιο το υπ.Δικαιοσύνης για την κατάσταση στον Κορυδαλλό

Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων: Υπαίτιο το υπ.Δικαιοσύνης για την κατάσταση στον Κορυδαλλό

«Το ίδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι υπαίτιο για την κατάσταση στον Κορυδαλλό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσιος μετά το βίντεο-σοκ που δημοσίευσε το in.gr

Συνεχίζεται ο σάλος  για το βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσε κατά αποκλειστικότητα το in.gr στο οποίο φαίνεται η δολοφονία αλβανού ποινικού στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Το ίδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι υπαίτιο για την κατάσταση στον Κορυδαλλό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Σπύρος Καρακίτσιος μετά το βίντεο-σοκ .

Ο κ. Καρακίτσιος έκανε λόγο για «εικόνες ντροπής, εικόνες φυλακής που ταιριάζει σε χώρες όπως η Βενεζουέλα ή η Βραζιλία και όχι σε μια ευρωπαϊκή φυλακή» .

Μιλώντας στο Θέμα Fm χαρακτήρισε  τον Κορυδαλλό «μητρόπολη των φυλακών καθώς τα προβλήματα που έχει διαχέονται στις φυλακές της χώρας».

«Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο» τόνισε ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων.

Ερωτηθείς για το βίντεο που δημοσίευσε το in.gr και την εικόνα των συναδέλφων του να μην κάνουν τίποτα ενώ βλέπουν μπροστά τους κρατούμενους να μαχαιρώνουν μέχρι θανάτου τον Άλμπερτ Μπάκο ο κ. Καρακίτσιος αρχικά σχολίασε ότι «γεννά ερωτήματα η εικόνα τους στο βίντεο» προσθέτοντας ότι «αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι δεν λείπουν οι υπάλληλοι αλλά ότι λείπει το κράτος». Αποκάλυψε μάλιστα ότι «οι δύο συνάδελφοι έχουν υποστεί ψυχολογικό σοκ και βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024