«Ψαλιδίσει» η ΔΕΗ τις εκπτώσεις που παρείχε στους συνεπείς πελάτες της αλλά και σε εκείνους που προπληρώνουν τις καταναλώσεις ρεύματος.
Από σήμερα, 1η Απριλίου τίθεται σε ισχύ η απόφαση της ΔΕΗ να μειώσει το ποσοστό έκπτωσης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
Έτσι, προβλέπεται μείωση από το 15% στο 10% του ποσοστού έκπτωσης συνέπειας που έδινε σε όσους πελάτες της πλήρωναν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς ρεύματος.
Επιπλέον ψαλιδίζει κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό έκπτωσης σε όσους πελάτες της προκαταβάλλουν την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτή μειώνεται από 6% σε 4%.
Οι μειώσεις των ποσοστών έκπτωσης έρχονται ως αποτέλεσμα της άρνησης της ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να εγκρίνει αυξήσεις στα οικιακά και επιχειρηματικά τιμολόγια χαμηλής τάσης.
Η δημόσια εταιρεία ζήτησε την έγκρισή τους μέσω της ενεργοποίησης ρήτρας διοξειδίου του άνθρακα, ωστόσο η πρότασή της απορρίφθηκε λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας