Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Απόλλωνας

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Απόλλωνας

Μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά, η διαφορά του Απόλλωνα από τον 13ο έφτασε τους 16 βαθμούς, οι οποίοι δεν μπορούν να καλυφθούν στα τελευταία τέσσερα ματς.

«Μαχαιριά» στην καρδιά του Απόλλων Σμύρνης ήταν η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Λεβαδειακού (2-0), καθώς με το τρίποντο που πήραν οι Ηπειρώτες στην Βοιωτία υποβίβασαν και μαθηματικά την ομάδα της Ριζούπολης.

Σύμφωνα με το πλάνο του Γιώργου για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου, οι τρεις τελευταίες ομάδες της Σούπερ Λίγκας υποβιβάζονται απευθείας στην Σούπερ Λίγκα 2, ενώ ο 13ος δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Τη δεδομένη στιγμή οι Ηπειρώτες, που βρίσκονται στην 13η θέση, έχουν 26 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έχει 10 βαθμούς.

Ακόμα και αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (1/4), θα φτάσει στους 13 πόντους και θα έχει απόσταση 13 βαθμών από τον 13ο ΠΑΣ. Μια απόσταση, που δεν μπορεί να καλυφθεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Με βάση το πλάνο του Υφυπουργού Αθλητισμού, λοιπόν, ο Απόλλωνας έχει ήδη αποχαιρετήσει την Σούπερ Λίγκα και απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, το οποίο θα επισφραγιστεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής.

Σε περίπτωση, πάντως, που ακυρωθεί άμεσα το πλάνο του Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση, τότε ο Απόλλωνας θα έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Ένα σενάριο, ωστόσο, που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024