Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική ανατροπή από την Νότιγχαμ, έμεινε «ζωντανή» για τα πλέι οφ (vid)

Επική ανατροπή από την Νότιγχαμ, έμεινε «ζωντανή» για τα πλέι οφ (vid)

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Νότιγχαμ έκανε την ανατροπή στο ματς με την Σουόνσι (2-1) και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου.

Με μία επική ανατροπή η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Σουόνσι για την 39η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου.

Οι Ρεντς για να φτάσουν στο τρίποντο χρειάστηκε να κάνουν μια τεράστια προσπάθεια, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο City Ground.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 76’ με τον Ρόμπερτς, αλλά αυτοί που γέλασαν τελευταίοι ήταν οι παίκτες του Μάρτιν Ο’ Νιλ. Συγκεκριμένα, στο 80’ ο Μέρφι ισοφάρισε σε 1-1 και επτά λεπτά αργότερα ο Ουαγκέ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Παρά τη νίκη, το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα της Νότιγχαμ, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά και 14 προσπάθειες στην εστία των φιλοξενούμενων.

Με αυτή τη νίκη οι Ρεντς έφτασαν τους 57 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την Ντέρμπι και την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Οσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός δεν χρησιμοποιήθηκε και είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024