Άπιαστη η Γιουβέντους

Ο Μόισε Κεν σκόραρε και η Γιουβέντους προσπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) και αποσπάστηκε στο +18 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή μάχη με τον Άγιαξ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα… πιτς, η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) χάρη στο γκολ του Μόισε Κεν και αποσπάστηκε στο +18 από την δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι.

Ο 18χρονος Κεν στα τρία τελευταία παιχνίδια εντός των τειχών μετρά ισάριθμα γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα και με την Εθνική Ιταλίας, τόσο απέναντι στην Φινλανδία, όσο και απέναντι στο Λίχτενσταϊν.

Η Έμπολι προέβαλε σθεναρά αντίσταση κόντρα στους Μπιανκονέρι και έδωσε ό,τι είχε προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ήτνα πολύτιμο για τη μάχη της παραμονής. Όμως ο Ιταλός άσος στο 72′, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Αλέγκρι.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φορ με άμεση εκτέλεση μετά από πάσα του Μάντζουκιτς «έγραψε» το τελικό 1-0, που ανέβασε διαμόρφωσε το +18 της πρωταθλήτριας Ιταλίας που πλέον επικεντρώνεται στη μάχη των Αστεριών κόντρα στον Άγιαξ!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (61′ Σπινατσόλα), Μπεντανκούρ, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (69′ Κιν), Μπερναρντέσκι (84′ Κάσερες), Μάντζουκιτς.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Ντραγκόφσκι, Βέσελι, Μαϊέτα (80′ Πασκουάλ), Ντελ’Ορκο, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς (80′ Ακουα), Μπενάσερ, Τζούνιορ Τραορέ, Πάγιατς (79′ Σαλίχ Ουτσάν), Ντιέγκο Φαρίας, Καπούτο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελεσίγραφο του Κολούμπια στους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές για «ειρηνική» εκκένωση της πανεπιστημιούπολης

Η πρόεδρος του πανεπιστημίου έδωσε διορία μέχρι σήμερα χωρίς να αναφέρει τι θα ακολουθήσει, αν δεν το πράξουν - Οι φοιτητές παργματοποιούν συνέλευση για να δουν πώς θα συνεχίσουν την κινητοποίηση

Σύνταξη ΙΝ

Σφυροκόπημα για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας από την αντιπολίτευση - Ανέβηκαν οι τόνοι με Γεωργιάδη-Πολάκη

Η τροπολογία που επανακατέθεσε το υπ. Υγείας για τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών με τα δημόσια νοσοκομεία ανοίγει το δρόμο περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ. Να αποσυρθεί η διάταξη καλεί η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύνταξη ΙΝ

O «mastermind» της Μάντσεστερ Σίτι και ολόκληρης της Premier League (vids)

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχασε τη μισή σεζόν, όμως από τότε που επέστρεψε κάνει... όργια και αποδεικνύει πως είναι το απόλυτο «κομπιούτερ» στο Νησί, μοιράζοντας τη μία ασίστ μετά την άλλη

Γιώργος Πανταζόγλου
Γιώργος Πανταζόγλου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007