Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άπιαστη η Γιουβέντους

Άπιαστη η Γιουβέντους

Ο Μόισε Κεν σκόραρε και η Γιουβέντους προσπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) και αποσπάστηκε στο +18 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι

Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή μάχη με τον Άγιαξ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα… πιτς, η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Έμπολι (1-0) χάρη στο γκολ του Μόισε Κεν και αποσπάστηκε στο +18 από την δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι.

Ο 18χρονος Κεν στα τρία τελευταία παιχνίδια εντός των τειχών μετρά ισάριθμα γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα και με την Εθνική Ιταλίας, τόσο απέναντι στην Φινλανδία, όσο και απέναντι στο Λίχτενσταϊν.

Η Έμπολι προέβαλε σθεναρά αντίσταση κόντρα στους Μπιανκονέρι και έδωσε ό,τι είχε προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ήτνα πολύτιμο για τη μάχη της παραμονής. Όμως ο Ιταλός άσος στο 72′, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Αλέγκρι.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός φορ με άμεση εκτέλεση μετά από πάσα του Μάντζουκιτς «έγραψε» το τελικό 1-0, που ανέβασε διαμόρφωσε το +18 της πρωταθλήτριας Ιταλίας που πλέον επικεντρώνεται στη μάχη των Αστεριών κόντρα στον Άγιαξ!

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (61′ Σπινατσόλα), Μπεντανκούρ, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (69′ Κιν), Μπερναρντέσκι (84′ Κάσερες), Μάντζουκιτς.

Εμπολι (Αουρέλιο Αντρεατσόλι): Ντραγκόφσκι, Βέσελι, Μαϊέτα (80′ Πασκουάλ), Ντελ’Ορκο, Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς (80′ Ακουα), Μπενάσερ, Τζούνιορ Τραορέ, Πάγιατς (79′ Σαλίχ Ουτσάν), Ντιέγκο Φαρίας, Καπούτο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024