Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καστρίτης: «Ο Άρης θα επιστρέψει στις νίκες»

Καστρίτης: «Ο Άρης θα επιστρέψει στις νίκες»

Ο Ελληνας τεχνικός του Αρη έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς του ΟΑΚΑ δήλωσε σίγουρος οτι η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες.

Ο Αρης ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός στο ματς του «Νίκος Γκάλης» με την ΑΕΚ, χάνοντας τελικά με 81-73. Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του ενώ εξέφρασε την πίστη ότι σύντομα η ομάδα του θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ελληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και πίστη στις δυνατότητές μας, ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα όσο δύσκολο κι αν ήταν αυτό.

Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είχε εκτός έδρα ματς στην Μπάμπεργκ και με την απουσία του Ματσιούλις και οτι είχαν στο μυαλό τους στο επόμενο παιχνίδι με την Μπάμεργκ.

Και εμείς έχουμε να διαχειριστούμε πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε ένα σύλλογος που πάντα είμαστε ενωμένοι, τα παιδιά δουλεύουν κάθε μέρα όσο περισσότερο γίνεται. Δεν είναι εύκολο να κουβαλάς σερί ηττών, όπως εμείς.

Δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, όσο μας επιτρέπει ο βαθμός που έχουμε προπονηθεί αλλά και η ποιότητα του αντιπάλου. Πιστέψαμε μέχρι τέλους ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και βέβαιος και σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στον Προμηθέα στην έδρα μας».

Ο Μπορίς Νταλό είπε από τη μεριά του: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανταγωνιστικοί και στην τρίτη περίοδο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας όταν προσπέρασαμε. Εκεί η ΑΕΚ έκανε κάποια καίρια κλεψίματα και πήρε διαφορά. Είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτή την κατηγορία και το πληρώσαμε. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες…».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024