Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για δάνεια κομμάτων: Το θράσος τους είναι γνωστό- Διεκδικούν και το Νόμπελ της υποκρισίας

ΝΔ για δάνεια κομμάτων: Το θράσος τους είναι γνωστό- Διεκδικούν και το Νόμπελ της υποκρισίας

Με ανακοινώσεις εκατέρωθεν συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας για τα δάνεια των κομμάτων.

Θράσος και υποκρισία επιρρίπτει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για τις ποινικές διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων.

«Το θράσος του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Ωστόσο από σήμερα διεκδικούν και το Νόμπελ της υποκρισίας», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ζήτησε με επιστολή του από την Εθνική Τράπεζα πολιτικές διευκολύνσεις για δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του είναι το μόνο που κατόρθωσε να διαγράψει προηγούμενα χρέη του, ενώ έβαλε ως εγγυήσεις για άλλο δάνειο και τα εκλογικά ποσοστά του ως το 2023¬.

«Κατά τα λοιπά ας παίξουν μόνοι τους στο νέο δήθεν σκάνδαλο που σκαρφίστηκαν. Ούτως ή άλλως, λίγες εβδομάδες έμειναν για να τους δείξουν οι πολίτες την πόρτα της εξόδου», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού είχε σχολιάσει πως «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν το θράσος να κάνουν λόγο για “σκευωρία”, επειδή, αντί τελικά να σβηστούν με τη δική τους τροπολογία οι ποινικές ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις στη Δικαιοσύνη». .

«Πέρα από τις απαντήσεις στο φυσικό τους δικαστή, οφείλουν όμως να δώσουν χωρίς περιστροφές απαντήσεις και στον ελληνικό λαό: Πώς και πότε θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;», ανέφερε το Μέγαρο Μαξίμου.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024