Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυμπουρόπουλος: Διεκδικώ ψήφο για την ευρωβουλή με τις ιδέες της ΝΔ

Κυμπουρόπουλος: Διεκδικώ ψήφο για την ευρωβουλή με τις ιδέες της ΝΔ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σημείωσε ότι κύριος στόχος του είναι η διαμόρφωση πλαισίου για τη στήριξη ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα.

«Διεκδικώ θέση στην ευρωβουλή με τις θέσεις μου και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλω να με λυπηθούν», δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Όπως είπε μιλώνας στον ΣΚΑΪ,  ένας από τους κύριους στόχους του, θα είναι η αναμόρφωση του πλαισίου για την στήριξη ανθρώπων με αναπηρία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα μίλησε για θεσμοθέτηση προσωπικού βοηθού για όσους ανάπηρους τον χρειάζονται, σύμφωνα με μοντέλα που λειτουργούν ήδη  σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Είμαστε κι εμείς ευρωπαϊκή χώρα», υπογράμμισε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

Αναφέρθηκε μάλιστα στην προσωπική του εμπειρία, καθώς ο ίδιος πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία και μετακινείται με αμαξίδιο, λέγοντας πως στην καθημερινότητά του έχει ως πολύτιμο στήριγμα τον πατέρα του. Σημείωσε ωστόσομ ότι  άλλοι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δεν έχουν συγγενείς ή άτομα που να έχουν την δυνατότητα να τους βοηθούν τακτικά.

Ως καταλύτη για την ανάκαμψη της χώρας ανέδειξε τους νέους που μετανάστευσαν λόγω κρίσης και αυτούς που έμειναν στην χώρα παρά τις δοκιμασίες.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, 33 ετών, ψυχίατρος  στο επάγγελμα τόνισε ότι θέλει να πάρει την τιμή και το ήθος που απαιτούνται του για τη δουλειά του και να τα χρησιμοποιήσει στον στίβο της πολιτικής.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024