Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα κλάματα της Κλόε Καρντάσιαν για την απιστία του συντρόφου της

Τα κλάματα της Κλόε Καρντάσιαν για την απιστία του συντρόφου της

Στο τρέιλερ του νέου κύκλου Keeping Up With The Kardashians, η Κλόε Καρντάσιαν ξεσπά μετά την απιστία του Τρίσταν Τόμσον

Μπορεί αυτή να μην ήταν η πρώτη φορά που η Κλόε Καρντάσιαν έπεσε θύμα απιστίας από τον Τρίσταν Τόμσον, όμως σίγουρα το σκάνδαλο που ξέσπασε τον περασμένο Φεβρουάριο με «πέτρα του σκανδάλου» την Τζόρντιν Γουντς, ήταν σίγουρα από τα μεγαλύτερα που απασχόλησαν ΜΜΕ και social media.

Συγκεκριμένα ένα σκάνδαλο απιστίας που αφορούσε στην οικογένεια Καρντάσιαν έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ για αρκετές ημέρες σχολιαζόταν ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έγινε γνωστό, ο Τρίσταν Τόμσον απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν για ακόμη μια φορά και μάλιστα, με την κολλητή φίλη της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς.

Σύμφωνα με το TMZ, ο μπασκετμπολίστας και η κολλητή φίλη της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ, γνωρίστηκαν σε φιλικό πάρτι και ήρθαν πιο κοντά. Αμέσως μετά την αποκάλυψη της απιστίας, η Κλόε Καρντάσιαν διέγραψε από το Instagram και την Τζόρντιν Γουντς, αλλά και τον Τρίσταν Τόμσον, ενώ την ίδια στιγμή η Κάιλι Τζένερ δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαιτέρως από τις εξελίξεις στην οικογένεια, παραμένοντας  «φίλη» στα social media με την Τζόρντιν Γουντς.

Η Κλόε Καρντάσιαν χώρισε οριστικά από τον μπασκετμπολίστα, ενώ αποφάσισαν να σταματήσουν κάθε επαφή με την Τζόρντιν Γουντς. Μάλιστα, όταν η «πέτρα του σκανδάλου» παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα όσα έγιναν, η Κλόε δεν δίστασε να την αποκαλέσει μέσω Twitter «ψεύτρα» υποστηρίζοντας λίγο -πολύ πως έγινε η αιτία για να καταστραφεί η οικογένειά της.

«Γιατί λες ψέματα Τζόρντιν Γουντς; Από την στιγμή που προσπαθείς να σώσεις τον εαυτό σου με το να ”βγαίνεις” δημόσια, αντι να απολογηθείς πρώτα σε μένα ιδιωτικά, τουλάχιστον ας είσαι ειλικρινής με την ιστορία σου. Παρεμπιπτόντως, εσύ είσαι ο λόγος που ”χώρισε” η οικογένεια μου», έγραψε τότε η Κλόε Καρντάσιαν.

Για να ξορκίσει το κακό η Κλόε Καρνάσιαν ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο έγραφε: “Νο matter how much a snake sheds skin. It’s still a snake”, που σημαίνει “Δεν έχει σημασία πόσο δέρμα πετάει ένα φίδι. Παραμένει φίδι.”

«Η πέτρα του σκανδάλου» Τζόρντιν Γουντς:

View this post on Instagram

plus she know my babymama is a trophy 🏆

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

sweet🍒

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

until I see you again 💋

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

View this post on Instagram

I only keep a bad one on my side🔐💍

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Και ενώ το σκάνδαλο αυτό πήρε διαστάσης χιονστοιβάδας, πολλοί περίμεναν με αγωνία για το αν θα προβαλλόταν στον νέο κύκλο του ριάλιτι της οικογένειας, Keeping Up With The Kardashians. Η απάντηση φυσικά, είναι ναι!

Το τρέιλερ του νέου κύκλου Keeping Up With The Kardashians, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό!

Σε αυτό βλέπουμε την Κλόε Καρντάσιαν να μαθαίνει για την απιστία του συντρόφου της και ουρλιάζοντας να τον αποκαλεί «ψεύτη», ενώ σε ένα άλλο σημείο η Κλόε Καρντάσιαν με δάκρυα στα μάτια εξηγεί πως μπορεί για τον κόσμο να είναι ένα ριάλιτι, όμως για εκείνην είναι η ζωή της, η οποία καταστράφηκε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξέσπασμα της Κλόε Καρντάσιαν:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024