
Kακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κάρπαθος και Κάσος
Προηγήθηκε σχετικό αίτημα του Επάρχου Γιάννη Μηνατσή και των Δήμων Καρπάθου και Κάσου, λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος την Κάρπαθο και την Κάσο, μετά από αίτημα του Επάρχου Γιάννη Μηνατσή και των Δήμων Καρπάθου και Κάσου, λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία.
Στην περιοχή σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις, αλλά και ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες τις δύο προηγούμενες ημέρες.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τα δύο νησιά, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και συνεχίστηκαν μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής, 29 Μαρτίου.
- Χρηματοδότηση για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Πως η ΕΠΟ πολεμά τις ενώσεις της αντιπολίτευσης
- Βάγια Νέστορα: Η σοκαριστική περιγραφή του συζύγου της – «Είναι εγκληματίες, το γκαζάκι είναι σαν σφαίρα»
- Ο Φουρνιέ MVP της σεζόν στη Stoiximan GBL (vid)
- Europe’s 50 Best Bars 2026: Ελληνικός θρίαμβος – Δύο μπαρ της Αθήνας στην κορυφή, συνολικά έξι διακρίσεις
- Μπακογιάννη: Δεν θα υπάρξει καμία τροπολογία για τον Ντίλιαν – Θα ήμουν απέναντι







