Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφιάλτης στο Survivor : «Κόβεται» το Ελλάδα - Τουρκία

Εφιάλτης στο Survivor : «Κόβεται» το Ελλάδα – Τουρκία

Τα σενάρια για πρόωρους τίτλους τέλους στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία επιβεβαιώνονται

Μπορεί το κανάλι του Φαλήρου και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, να έκαναν ό,τι μπορούσαν προεκειμένου να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, οι τηλεθεατές  όμως.

Αν και πολλο ίσως νόμιζαν, πως η κόντρα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων θα «πουλούσε», τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν, με το φετινό concept του Survivor να μην βρίσκει την αναμενόμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό και στις δύο χώρες.

Τι αλλάζει

Μεγάλες και καθοριστικές αλλαγές έρχονται στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, καθώς όσες προσπάθειες κι αν έκανε η Acun Media να γίνει πιο ελκυστικό το ριάλιτι επιβίωσης, έπεσαν στο κενό.

Έτσι από το βράδυ της Κυριακής αλλάζουν όλα στο ριάλιτι αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το Survivor Ελλάδα – Τουρκία παύει πλέον να ισχύει. Οι ομάδες, όπως θα ανακοινώσει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης, γίνονται μεικτές στο στίβο μάχης και στη διαβίωση στις παραλίες και παράλληλα προστίθενται νέοι κανόνες στο ριάλιτι, το οποίο πλέον θα μεταδίδεται και τα βράδια της Πέμπτης. Η απόφαση φημολογείται πως πάρθηκε μεταξύ Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ κατόπιν, πιέσεων του τηλεοπτικού καναλιού.

Επιπλέον, αλλαγές θα γίνουν και στις μέρες προβολής, με το Survivor να προβάλλεται κάθε Πέμπτη, δοκιμάζοντας και με αυτό τον τρόπο την τύχη του στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια να σωθεί το πρόγραμμα που καταποντίζεται στους πίνακες τηλεθέασης λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη διαπραγμάτευση για την επόμενη σεζόν.

To φαινόμενο Ατζούν Ιλιτζαλί στην ελληνική τηλεόραση

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, πολιορκίθηκε από πολλά κανάλια πριν από πρίπου τρία χρόνια, ωστόσο η τελική συμφωνία ήρθε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και μαζί με αυτή, έφτασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Voice», «Survivor», «My Style Rocks, «Power of Love» και «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Τα προγράμματα αυτά έφεραν αρχικά στο κανάλι του ΣΚΑΪ υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης, κυρίως λόγω Survivor, ωστόσο φέτος τα πράγματα άλλαξαν, με το τηλεοπτικό «πείραμα» του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, να σημειώνει εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σημειώνεται τέλος πως η απόδοση αυτή δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, καθώς και στη γειτονική Τουρκία, η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης, σημειώνε χαμηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

f

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024