
Οι περιοχές που κάνουν limit up
Η κτηματαγορά ζεσταίνεται στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με έρευνα της RE/MAX, λόγω Airbnb και Golden Visa
Στο χρηματιστήριο της κτηματαγοράς, το Κουκάκι, το Μαρούσι, ο Χολαργός, το Ελληνικό αλλά και ο Πειραιάς κάνουν limit up. Μέσα σε έναν χρόνο, οι τιμές πώλησης των κατοικιών στις περιοχές αυτές εκτοξεύτηκαν στα ύψη καταγράφοντας αυξήσεις που υπερβαίνουν ακόμα και το 100%.
Η κτηματαγορά ζεσταίνεται για τα καλά όπως προκύπτει από την πανελλαδική έρευνα της RE/MAX Ελλάς. Στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου και της Θεσσαλονίκης αλλά και στις μεγάλες πόλεις οι τιμές των κατοικιών έχουν τραβήξει την ανηφόρα σημειώνοντας αυξήσεις της τάξης του 30%, του 50%, του 60% και ακόμα ψηλότερα.
-Ποια ακίνητα είναι οι πρωταγωνιστές στην κτηματαγορά το τελευταίο διάστημα;
-Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα παλιά ακίνητα και στο νεόδμητα;
-Πώς επηρεάζουν τις τιμές η χρυσή βίζα και το Airbnb;
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ Σαββατοκύριακο
- Ο Φουρνιέ MVP της σεζόν στη Stoiximan GBL (vid)
- Europe’s 50 Best Bars 2026: Ελληνικός θρίαμβος – Δύο μπαρ της Αθήνας στην κορυφή, συνολικά έξι διακρίσεις
- Μπακογιάννη: Δεν θα υπάρξει καμία τροπολογία για τον Ντίλιαν – Θα ήμουν απέναντι
- Καμπανάκι για τη χρήση της ΑΙ στην εργασία: «Δεν έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε τι πάει στραβά»
- Ήταν ο δυτικός μαρξισμός μια συνωμοσία;
- Πως συνδέουν Μάικ Τζέιμς και Παναθηναϊκό






