Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μόσχα κατηγορεί Γαλλία και Βέλγιο για προβοκάτσια με χημικά στη Συρία

Η Μόσχα κατηγορεί Γαλλία και Βέλγιο για προβοκάτσια με χημικά στη Συρία

Προβοκάτσια με χημική επίθεση στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη του Ιντλίμπ ετοιμάζουν οι παράνομες ένοπλες οργανώσεις στη Συρία, σύμφωνα με τις καταγγελίες του επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αρμόδιος για το Κέντρο Συριακής Συμφιλίωσης

Προβοκάτσια με χημική επίθεση στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη του Ιντλίμπ ετοιμάζουν οι παράνομες ένοπλες οργανώσεις στη Συρία, σύμφωνα με τις καταγγελίες του επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αρμόδιος για το Κέντρο Συριακής Συμφιλίωσης.

«Σύμφωνα με δεδομένα που αποκτήθηκαν από το Κέντρο Συμφιλίωσης, παράνομες ένοπλες οργανώσεις που δρουν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη του Ιντλίμπ, ετοιμάζουν προβοκάτσια για να κατηγορήσουν τις αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας και τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας για τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών εναντίον αμάχων» ανέφερε ο Βίκτορ Κουπσίτσιν, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Για την οργάνωση της προβοκάτσιας, αντιπρόσωποι των γαλλικών και βελγικών μυστικών υπηρεσιών έχουν φθάσει στο Ιντλίμπ, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους επικεφαλής των τρομοκρατικών οργανώσεων «Hayat Tahrir al-Sham», «Hayat Tahrir al-Sham», όπως επίσης και με εκπροσώπους των «Λευκών Κρανών»» συνέχισε.

Επιπλέον, Βέλγοι κατάσκοποι δημιουργούν βίντεο, χρησιμοποιώντας σκηνές από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε θέσεις τρομοκρατών, το οποίο σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν ως απόδειξη της ρωσικής χημικής επίθεσης στη βορειοδυτική Συρία.

Η αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη αποτελεί το τελευταίο «καταφύγιο» τρομοκρατών και ένοπλων επαναστατών στη Συρία. Τον Σεπτέμβριο του 2018, Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν στη δημιουργία μίας ζώνης 9 έως 12 μιλίων, η οποία θα είναι «καθαρή» από βαρύ οπλισμό και μαχητές.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024