
Ευρωεκλογές: Παράταση έως 5 Απριλίου για την εγγραφή των Ελλήνων της ΕΕ
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και στις οικείες ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Παράταση μέχρι τις 5 Απριλίου δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων από τους Έλληνες που διαμένουν σε άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές στη χώρα διαμονής τους.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και στις οικείες ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι Έλληνες κάτοικοι της ΕΕ θα ψηφίσουν σε εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν σε ορισμένες πόλεις της χώρας όπου διαμένουν. Επισημαίνεται ότι ειδικά για τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η προθεσμία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 10 Απριλίου.
- Η πορεία της αφρικανικής σκόνης μέσα από εντυπωσιακές δορυφορικές εικόνες
- «Η δυσκολότερη στιγμή» για την κυβέρνηση- Εισηγήσεις για «σοβαρή αντίδραση» εδώ και τώρα – Το σημείωμα στους βουλευτές
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το ισπανικό ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- ΟΗΕ: Οι χώρες του Κόλπου καλούν το ΣΑ να εγκρίνει τη χρήση βίας για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Οι διαιτητές της Super League δεν πήραν τις ίδιες ευκαιρίες
- Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου






