Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορίσοφ: Ιούνιο η υπογραφή για κοινή εταιρεία σχετικά με τους ενεργειακούς διαδρόμους

Μπορίσοφ: Ιούνιο η υπογραφή για κοινή εταιρεία σχετικά με τους ενεργειακούς διαδρόμους

Την πεποίθηση ότι τον Ιούνιο η Ελλάδα και η Βουλγαρία θα υπογράψουν τη σύμβαση για την κοινή εταιρία σχετικά με τους διαδρόμους μεταφοράς φυσικού αερίου εξέφρασε ο Μπόικο Μπορίσοφ, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 7ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας

Την πεποίθηση ότι τον Ιούνιο η Ελλάδα και η Βουλγαρία θα υπογράψουν τη σύμβαση για την κοινή εταιρία σχετικά με τους διαδρόμους μεταφοράς φυσικού αερίου εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 7ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας.

Αναφερόμενος στη Σερβία ο κ. Μπορίσοφ είπε ότι το Βελιγράδι έκανε πολλά βήματα προόδου και ο ίδιος είναι έτοιμος να υπογράψει δήλωση για την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι, όπως σημείωσε, είναι πολύ σημαντικό να έχουν τη Σερβία μαζί τους στην ΕΕ.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Τσαβούσογλου σχετικά με τα Βαλκάνια και έδωσε τα συγχαρητήρια του στη Ρουμανία για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί την προεδρία της ΕΕ αυτό το εξάμηνο σε μια δύσκολη περίοδο λόγω και των ευρωεκλογών.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024