Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές δόθηκε παράταση για τη δήλωση ακινήτου
Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr
Νέα προθεσμία για τη δήλωση ακινήτων, που βρίσκονται σε περιοχές της Κορινθίας έδωσε το «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Πρόκειται για ακίνητα που εντοπίζονται σε περιοχές των δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων. Η διορία για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας λήγει στις 13 Μαΐου 2019.
Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.
Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση είναι υποχρεωτική. Αν δεν γίνει επιβάλλονται κυρώσεις, ενώ υπάρχει κίνδυνος να περάσει το ακίνητο στην κυριότητα του Δημοσίου.
Αναλυτικά τα γραφεία κτηματογράφησης και οι περιοχές για τις οποίες ορίστηκε νέα προθεσμία:
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).