
Επίσημο: Ο Πάτο επέστρεψε στην Σάο Πάουλο
Ο Αλεσάντρε Πάτο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, με την Σάο Πάουλο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.
Μετά από μία τετραετή περιπλάνηση στην Ευρώπη στις Τσέλσι, Βιγιαρεάλ και στην Ασία (στις υπηρεσίες της Τιανχίν, που τον άφησε ελεύθερο), ο Αλεσάντρε Πάτο επαναπατρίστηκε.
Η Σάο Πάουλο, για την οποία αγωνίστηκε το 2014 και το 2015 ως δανεικός από την Κορίνθιανς, τον απέκτησε με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο 29χρονος άσος θα φορέσει τη φανέλα της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.
«Εδώ, η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά», αναφέρει το βίντεο που δημοσίευσε η βραζιλιάνικη ομάδα για να ανακοινώσει την έλευση τού!
Here, our hearts beat stronger. pic.twitter.com/qggjVMkM5s
— São Paulo FC (@SaoPauloFC_eng) 27 Μαρτίου 2019

- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Λορέντζο Καριέρε: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Ελευθέρας στον φίλο του




