
Άρης: Δεληζήσης αντί του Βέλεθ κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Γιώργος Δεληζήσης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ισπανού στο κέντρο της άμυνας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φραν Βέλεθ στη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ισπανός αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός του Άρη αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Σόουζα.
Ακόμα, ο Βαλεριάνος φαίνεται ότι έχει προβάδισμα έναντι του Κόρχουτ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σάββας Παντελίδης συνεχίζει τις δοκιμές του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, χωρίς, πάντως, να αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας


