Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ζαλγκίρις φοβάται το ΣΕΦ

Η Ζαλγκίρις φοβάται το ΣΕΦ

Τι δήλωσε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις Κάουνας φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague (29/3, 21:30) και ο Τόμας Ουόκαπ ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης το blog του για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Ο παίκτης της λιθουανικής ομάδας τόνισε το πως σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είναι πάντα πάρα πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι στο φαληρικό γήπεδο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί. είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Θα το αντιμετωπίσουμε σα να είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Έτσι αντιμετωπίσαμε και τα τελευταία παιχνίδια και είναι ο τρόπος που προσεγγίζουμε το παιχνίδι μας.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο μυστικό- όσο μπαίνουμε στα παιχνίδια με αυτή την ένταση και την συγκέντρωση- θα βάζουμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας, έχουν κερδίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στα πλέι οφ την περυσινή σεζόν. Είναι καλό, όπου πηγαίνουμε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

Οι παλαιότεροι παίκτες της ομάδας συνηθίζουν να μιλάνε στους νεότερους και να τους εξηγούν τι έγινε την περσινή σεζόν. Είναι σημαντικό και βοηθάει πολύ τους νεότερους. Νομίζω ότι οι βετεράνοι μας έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά στη διάρκεια της σεζόν.

Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά ένα παιχνίδι σαν αυτό εξαρτάται από το ποιος το θέλει περισσότερο. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό παίζουν ρόλο τα μικρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Ξέρουμε πόσα διακυβεύονται εδώ και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για τίποτα άλλο, από το να έχεις 14 παίκτες έτοιμους να δώσουν το καλύτερο για να πάρουν τη νίκη.

Αυτή είναι η νοοτροπία που έχει ο καθένας παίκτης ξεχωριστά στην ομάδα, πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024