Το έπος της Προύσας και το μεγαλύτερο «έγκλημα» στην ιστορία του Άρη
O παλιός φροντιστής του Άρη μίλησε για τις σπουδαίες αναμνήσεις που έχει από τη θητεία του στους «κίτρινους», τον Χοσέ Ορτίθ, τον τίτλο της Προύσας, αλλά και για το το ότι η ομάδα δεν απέκτησε ένα δικό της γήπεδο όταν είχε τη δυνατότητα
Ο πρώην φροντιστής του Άρη Γιάννης Δοξόγλου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 με αφορμή την εισαγωγή του Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ στο Hall Of Fame. Ο κ. Δοξόγλου έπλεξε το εγκώμιο του σπουδαίου Πορτορικανού αθλητή ο οποίος το 1997 είχε πανηγυρίσει με τον «αυτοκράτορα» την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς μέσα στην Προύσα.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!
Ο Λανουά που πέρασε από την Θεσσαλονίκη αλλά απέφυγε να πάει στην Τούμπα, όρισε σε κομβικό αγώνα της Super League έναν ρέφερι που ερευνάται για το σκάνδαλο «Calciopolis 2.0» και έκανε κακή διαιτησία.