Ση Βουλή η δικογραφία για την παράνομη ηχογράφηση Πολάκη
Μαζί και οι δικογραφίες για Καμμένο και για το rebate της κυβέρνησης Καραμανλή
Στη Βουλή εστάλησαν τρεις δικογραφίες για πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και αυτή του Γιάννη Στουρνάρα κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή την ηχογράφηση της συνομιλίας τους.
Επίσης στη Βουλή ήρθε και η δικογραφία που συντάχθηκε μετά τη μήνυση του πρώην υπουργού των Εξωτερικών, Nίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Τέλος, η δικογραφία από την έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς για τα 241 εκατ. ευρώ από το rebate, κατά τριών πρώην υπουργών της περιόδου 2006-2010 ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια. Να σημειωθεί ότι η έρευνα στρέφεται κατά τριών υπουργών των κυβερνήσεων Καραμανλή και συγκεκριμένα των Δημ. Αβραμόπουλου, Γ. Αλογοσκούφη και της Φάννης Πάλλη – Πετραλιά.
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
- Ακίνητα: Νέο τέλος από τους δήμους – Ποιοι θα πληρώνουν λιγότερο και ποιοι περισσότερο
- Release Athens 2026: Offspring και Bad Religion σε μια punk rock πανδαισία
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Σενάρια από την Ισπανία για Ρεάλ Μαδρίτης και Πίτερς
- Ξύπνησες στα άγρια χαράματα; Έξι τρόποι για να σε πάρει πάλι ο ύπνος
- «Καυτός» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός έχει περισσότερα γκολ από πέντε ομάδες της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)



















































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442