Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου υποψήφια με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών

Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών

Η κ. Νικολάου είχε συνάντηση σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Η δικηγόρος Σοφία Νικολάου θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, σύμφωνα με σχετική απόφαση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κ. Νικολάου είχε συνάντηση σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Η κ. Νικολάου γεννήθηκε το 1979 στο Πυργί Αυλωναρίου Εύβοιας, από αγρότες γονείς. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre, στη Γαλλία. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει ιδρύσει τη δική της δικηγορική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στο Φορολογικό, Εμπορικό, καθώς και το Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Νικολάου ανέφερε: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με χρίσει υποψήφια Βουλευτή Α’ Αθήνας. Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και μια νέα, τολμηρή και δυναμική ηγεσία είναι επιτακτική. Πλέον, η ευθύνη να ακούω και να βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μου είναι διπλή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024