Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αμηχανία και γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο

Αμηχανία και γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο

Γκρίνια - η οποία για την ώρα εκδηλώνεται παρασκηνιακά - αμηχανία και παγωμάρα επικρατεί μεταξύ των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γκρίνια – η οποία για την ώρα εκδηλώνεται παρασκηνιακά – αμηχανία και παγωμάρα επικρατεί μεταξύ των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι μόνο η επιλογή του Πέτρου Κόκκαλη η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό αλλά είναι και τα υπόλοιπα ονόματα τα οποία συμπεριλήφθηκαν στο δεύτερο κύμα υποψηφίων.Φαίνεται πως η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε εύκολες λύσεις, όπως για παράδειγμα σε… ταλέντα από το Fame Story δεν εκλαμβάνεται ως θετική από τους σκληροπυρηνικούς του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μάλλον θα ήθελαν κάποιες άλλες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να φέρουν αισιοδοξία για τα ποσοστά του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Η περίπτωση της  Ραλλίας Χρηστίδου η οποία – όπως δήλωσε – βρισκόταν πάντα, αθόρυβα στον χώρο της Αριστεράς, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πονοκέφαλος» για την απροθυμία προσώπων να μπουν στην ευρωλίστα

Ωστόσο, ένα άλλο ζήτημα που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Κουμουνδούρου και το Μαξίμου είναι η άρνηση συγκεκριμένων προσώπων να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μαρία Ρεπούση η οποία θεωρείτο σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωνόταν στο δεύτερο κύμα υποψηφιοτήτων, έβαλε τέλος στα σενάρια αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε με νόημα ότι δεν έχει πλέον τον χρόνο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητάς της αφού εργάζεται και δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό ούτε βουλευτικό.

Εκτός όμως από την υποψηφιότητα της κ. Ρεπούση η οποία «ναυάγησε» δεν προχώρησαν ούτε αυτές των Παναγιώτη Γιαννάκη, της τραγουδίστριας Χάρις Αλεξίου και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Την ίδια στιγμή, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε βουλευτές και υπουργούς συνεχίζει να επικρατεί «σιωπητήριο» για την υπόθεση της Μυρσίνης Λοϊζου η οποία μπήκε για λίγες ώρες στο ευρωψηφοδέλτιο αλλά μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της για 5,5 χρόνια οδηγήθηκε στην απόσυρση της υποψηφιότητάς της.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024