Τεταμένη η κατάσταση στην Κόρινθο για την απολογία του 35χρονου – «Φρούριο» το Δικαστικό Μέγαρο
Στο σημείο βρίσκονται πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν τους συγγενείς και φίλους του 52χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου να προσεγγίσουν το σημείο
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου της Κορίνθου προκειμένου να αποτρέψουν επεισόδια κατά τη μεταφορά του 35χρονου ο οποίος την Κυριακή τραυμάτισε θανάσιμα έναν επίδοξο ληστή ο οποίος επιχείρησε να κλέψει πουλερικά από το σπίτι του.
Στο σημείο βρίσκονται πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψουν τους συγγενείς και φίλους του 52χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου να προσεγγίσουν το σημείο.
Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος που έχουν συγκεντρωθεί σε μικρή απόσταση από το Δικαστικό Μέγαρο είναι οργισμένοι και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να καταδικαστεί ο 35χρονος.
Υποστηρίζουν ότι ο 52χρονος Ρομά πήγε να κλέψει δύο πουλερικά για να ταίσει τα παιδιά. Μάλιστα εμφανίζονται εξοργισμένοι και με το γεγονός ότι ο 35χρονος μετά το φονικό μετέφερε τη σορό του θύματος σε λατομείο της περιοχής.
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.
Εν τω μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το κάλεσμα μίας ομάδας κορίνθιων πολιτών σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια προκειμένου να συμπαρασταθούν στον 35χρονο δράστη.
Όπως αναφέρει το korinthostv.gr οι πολίτες στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι, και όχι μόνο αύριο, πρέπει να δώσουμε Ειρηνικό μα βροντερό παρών στα δικαστήρια Κορίνθου ώστε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο συνάνθρωπό μας που έφτασε σε ένα ακραίο γεγονός προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του και την οικογένεια του… φτάνει πια… ώρα να σπάσει το απόστημα που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κι μας έχει κατακλέψει…… όλοι αύριο στα δικαστήρια Κορίνθου!!! ».
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο
- Λορέντζο Καριέρε: Σήμερα η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό
- Αγροτική οικονομία: Ξεπέρασαν τα 2,1 δισ. ευρώ οι εξαγωγές σε φέτα και ελαιόλαδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442