
Στάση εργασίας των εργαζόμενων στα νοσοκομεία την Πέμπτη
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ έχει καλέσει σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, στη Σταδίου, στις 8.30 το πρωί
Παναττική στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, διεκδικώντας την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ έχει καλέσει σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, στη Σταδίου, στις 8.30 το πρωί.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία είχε ζητήσει να οριστεί συνάντηση με την Έφη Αχτσιόγλου, σε προηγούμενη κινητοποίησή της στις 14 Μαρτίου, ωστόσο η δέσμευση που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου δεν τηρήθηκε.
«Δεν μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνιδάκια με τους εργασιακά εξουθενωμένους Επαγγελματίες Υγείας και Πρόνοιας που αποδεδειγμένα εργάζονται σε επικίνδυνα και ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Πώς είναι δυνατόν να προσφέρουν ασφαλείς υπηρεσίες 67 ετών; Συνταγματική υποχρέωση της Κυβέρνησης είναι η ένταξή μας στα ΒΑΕ. Θα απαιτήσουμε συνάντηση με την κα Αχτσιόγλου. Θα απαιτήσουμε την ένταξή μας στα ΒΑΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
- Φωτιά στην Κέρκυρα – Επιχειρούν και εναέρια
- Η πρόβλεψη της Οpta: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pic)
- Αμαλιάδα: Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- «Ραγδαία ενίσχυση» του El Niño και ακραία καιρικά φαινόμενα: Πότε θα χτυπήσει την Ευρώπη;
- Τα καρφιά του Σβιντέρσκι για τον Μπενίτεθ και το μέλι για τον Λουτσέσκου
- Η Σίντι Λόπερ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ για μια παρεξήγηση 40 ετών



