
Ενισχύεται η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ στο μετρό και τα λεωφορεία
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Ενίσχυση της παρουσίας της Αστυνομίας στους σταθμούς του μετρό, αλλά και στις περιοχές που δέχτηκαν πρόσφατα επιθέσεις τα αστικά λεωφορεία και εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας στις λεωφορειολωρίδες αναμένεται το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία θα συνδράμει περαιτέρω, με σειρά δράσεων και μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ, όπως στην επιτήρηση των λεωφορειολωρίδων και την διευρυμένη φύλαξη σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού.
Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΑ θα χορηγήσει ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης στους δικαιούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή στους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες.
Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφτηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Ιωάννη Σκουμπούρη, και τον προϊστάμενο επιτελείου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, στα γραφεία του ΟΑΣΑ.
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο

