Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεντάρα ο Βόλος, κρίση στην Παναχαϊκή, επτάσφαιρος ο Πλατανιάς

Πεντάρα ο Βόλος, κρίση στην Παναχαϊκή, επτάσφαιρος ο Πλατανιάς

Ο σταθερά πρώτος της βαθμολογίας στη Football League Βόλος διέλυσε τον Ηρόδοτο με 5-0, ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός χάλασε το ντεμπούτο του Τσιώλη στην Παναχαϊκή (1-3) και ο Πλατανιάς διέλυσε την Σπάρτη (7-0). Αναλυτικά όλη η δράση της 24ης αγωνιστικής

Ο πρωτοπόρος Βόλος ΝΠΣ έκανε ακόμη ένα βήμα για την απευθείας άνοδο στη Super League, αφού επιβλήθηκε εύκολα του Ηρόδοτου με 5-0 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 24ης αγωνιστικής της Football League. Στη μάχη για τη 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου και την οποία διεκδικούν επτά (!) ομάδες.

Οι Θεσσαλοί ξεπέρασαν την αγωνιστική πτώση των προηγούμενων εβδομάδων και πήραν εύκολη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Μάντζης (35’), ενώ ο Φράγκος με σουτ στο 60’ διπλασίασε τα τέρματα του Βόλου.

Ο ίδιος παίκτης δέκα αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 76’ ο Κόκκορης «έγραψε» το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Φράγκος στις καθυστερήσεις, κάνοντας χατ-τρικ.

Με το «τρίποντο» αυτό ο Βόλος έφτασε στους 52 βαθμούς , παραμένοντας με διαφορά στην πρώτη θέση της Football League. Αντίθετα ο Ηρόδοτος έμεινε στους 25 και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο, Ηλιόπουλος (65’ Πίσπας), Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ν’ Γκουέμ, Γκαλίτσιος

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Πίντο, Ζαμπορόφσκι

Παναχαϊκή – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Παναχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 2,5 μήνες, με τον Σάκη Τσιώλη στο ντεμπούτο του να βλέπει τον ΑΟΧ Κισσαμικό να φεύγει νικητής από την Αγυιά με 1-3.

Ο Κάσσος (8’), ο Αρναρέλλης (53’) και ο Αποστολόπουλος (76′) σκόραραν για τους Κρητικούς, που έφτασαν τους 37 βαθμούς και στο -3 από τους Πατρινούς, οι οποίοι βλέπουν τη διαφορά από τις κορυφαίες θέσεις να μεγαλώνει… Η ομάδα της Πάτρας (που αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα) κατάφερε απλώς να βάλει το γκολ της τιμής στο 88ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη.

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Πέτριτς, Σταμόπουλος, Πλέγας (28′ Μπαστακός), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος (76′ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μόσνι, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (46′ Κολ), Τσελεπίδης.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Αλί, Παπαχρήστος, Φαζός, Μουμίν, Τεγούσης, Ρίσκι (83′ Αποστολόπουλος), Αρναρέλλης (75′ Βρεττός), Κάσσος, Κουσκουνάς (38′ λ.τρ. Τόλι).

Πλατανιάς – Σπάρτη 7-0

Ο Πλατανιάς ισοπέδωσε την Σπάρτη με 7-0. Ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ στο 6’, ενώ από το 50’ ως το 54’ ο Παπανικολάου, ο Νάτσης με αυτογκόλ και ξανά ο Λουκίνας ανέβασαν απότομα τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Μπιανκόνι (69’) και ο Λουκίνας (79’), που έκανε χατ-τρικ, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παπουτσογιαννόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 7-0. Πλέον οι Χανιώτες μετρούν 40 βαθμούς, φτάνοντας τον Απόλλωνα Λάρισας και την Παναχαϊκή και προσπέρασαν την την Κέρκυρα. Η Σπάρτη από πλευράς της παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 3-1

Μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 3-1, με ανατροπή. Μόλις στο 9’ ο Δημητριάδης με ωραία προσποίηση και πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ισοφαρίζοντας πριν το ημίχρονο με τον Λίταινα (1-1).

Στην επανάληψη, στο 62’ ο Μπραμπίγια με όμορφο σουτ έκανε το 2-1 και στη συνέχεια (85’) σκόραρε με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ για το τελικό 3-1, που απέσπασε με 43 την ομάδα του στη δεύτερη θέση κι άφησε τον έτερο Απόλλωνα τρίτο με 40.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας, Ράμος (56′ Τασιούλης), Λουκάο (88′ Μπιμάι), Μαρκολίνιο, Σκούπρα, Καρατάσιος, Χατζής, Μπραμπίγια.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Σαμαράς, Ολαϊτάν (21′ λ.τρ. Λουφάκης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Βόλος – Ηρόδοτος 5-0
Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 3-1
Εργοτέλης – Αιγινιακός 4-1
Παναχαϊκή – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3
Πλατανιάς – Σπάρτη 7-0
Τρίκαλα – Κέρκυρα 1-0
Ηρακλής – Δόξα Δράμας (28/3, 15:00)

Η βαθμολογία:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024