
Κουμουτσάκος : Η τουρκική απάντηση στο διάβημα ήρθε από τουρκικά μαχητικά
«Η Κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες, εποικοδομητικός διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να υπάρξει», υπογράμμισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Δυστυχώς, η απάντηση της ‘Αγκυρας στο διάβημα για την παρενόχληση του ελικοπτέρου του πρωθυπουργού από τουρκικά μαχητικά ήρθε έμπρακτα και διεκδικητικά. Με μαζικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και αλλεπάλληλες πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως η συνέχιση της πρακτικής αυτής καθιστά σαφές ότι η ‘Αγκυρα, «όχι μόνο δεν επιθυμεί αποκλιμάκωση της έντασης, αλλά και επιδιώκει συνεχώς ελληνικές υποχωρήσεις».
«Και το μήνυμα αυτό η Κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να το κατανοήσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες εποικοδομητικός διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να υπάρξει», υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος.
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια




