O Kaan, ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip hop, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg και την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα και μας παρουσιάζουν το «Sirens»!
«Είμαι τόσο υπερήφανη και ενθουσιασμένη που επιτέλους ανακοινώνω πως θα συνεργαστώ με τον @kaanfirstclass και τον θρύλο @snoopdogg στο τραγούδι “Sirens”. Είναι ένα πρότζεκτ που δουλεύω καιρό και σύντομα θα το μοιραστώ μαζί σας. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα.» έγραψε στο Instagram η ταλαντούχα τραγουδίστρια.
Το τραγούδι είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.
Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, όπως μας έχει συνηθίσει η Ελένη Φουρέιρα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας