
ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 Max στη Φλόριντα
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε ότι ένα αεροσκάφος Boeing 737 Max 8 της Southwest Airlines αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση μετά από προβλήματα που συνδέονται με το κινητήρα
Σε αναγκαστική προσγείωση μετά από πρόβλημα που παρουσίασε στον κινητήρα προέβη αεροσκάφος τύπου Boeing 737 Max 8 στο αεροδρόμιο της Φλόριντας.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε ότι ένα αεροσκάφος Boeing 737 Max 8 της Southwest Airlines αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση μετά από προβλήματα που συνδέονται με το κινητήρα.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, το αεροσκάφος ήταν ήδη σε διαδικασία προσγείωσης, όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
Το αεροπλάνο μεταφέρει μόνο δύο επιβάτες – τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας καθήλωσε στο έδαφος τα 737 MAX μετά τα δύο πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα στην Ινδονησία και την Αιθιοπία. Επιτρέπει όμως στις αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν πτήσεις για να μεταφέρουν τα αεροσκάφη από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.
- Κούβα: Οι ΗΠΑ απελαύνουν Κουβανό για «υπονομευτικές» δραστηριότητες
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»

