Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ίβιτς και Μακάμπι Τελ Αβίβ «καλούν» τον Σάκχοφ του ΠΑΟΚ

Ίβιτς και Μακάμπι Τελ Αβίβ «καλούν» τον Σάκχοφ του ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του Εβγκέν Σάκχοφ με τον ΠΑΟΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο πρώην τεχνικός του Δικέφαλου και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον 28χρονο μέσο

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι φυσικό κάποιοι να προσελκύουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ένας από αυτούς είναι και ο Εβγκέν Σάκχοφ τον οποίο ορέγεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον Δικέφαλο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ να κάνουν λόγο πως έχει ήδη υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την επαφές φέρεται να έχει κάνει ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη στο δημοσίευμα τονίζεται το ενδιαφέρον και τούρκικων ομάδων για τον Σακχόφ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Μακάμπι προσπαθεί να προσέξει τα οικονομικά της καθώς αντιμετωπίζει θέμα με τον financial fair-play. Έτσι, οι Ισραηλινοί σκοπεύουν να κινηθούν για ελεύθερους παίκτες και όπως ακριβώς θα είναι σε λίγους μήνες ο Σάκχοφ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024