Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο - Τα ονόματα που είναι στο τραπέζι

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο – Τα ονόματα που είναι στο τραπέζι

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί και η δεύτερη ομάδα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο τι θα γίνει τελικά με ονόματα που έχουν ακουστεί

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, με θέμα: «προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές», η οποία πραγματοποιείται στον απόηχο της απομάκρυνσης της Μυρσίνης Λοΐζου μετά και το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το πρόσωπο της και τις ανοιχτές υποθέσεις που έχει με τη Δικαιοσύνη.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης θα ανακοινωθεί και η δεύτερη ομάδα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και να ξεκαθαρίσει το τοπίο τι θα γίνει τελικά με ονόματα όπως του Πέτρου Κόκκαλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον τελευταίο να κλείνει μάλλον οριστικά την «πόρτα» στην εν λόγω πρόταση. Αντίθετα στα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν είναι ο Σπύρος Δανέλλης και η Μαρία Ρεπούση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει και ερευνά τους πιθανούς υποψηφίους του εξετάζοντας σειρά στελεχών του, βουλευτών, στελεχών της κεντροαριστεράς, καθώς επίσης και μέλη κοινωνικών φορέων, ομοσπονδιών και τοπικών κοινωνιών, αθλητές και καλλιτέχνες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024