Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα Απριλίου η Τριμερής Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας

Μέσα Απριλίου η Τριμερής Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας

Στα μέσα Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τριμερής Σύνοδος Κορυφής μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας.

Στα μέσα Απριλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τριμερής Σύνοδος Κορυφής μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας, ενώ και οι συνεννοήσεις για άλλες τριμερείς ή σχηματισμούς 3+1 βρίσκονται στα τελικά στάδια.

Στο Αμμάν η Τριμερής Σύνοδος

Οπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), επικαλούμενο έγκυρες πηγές, η επόμενη τριμερής θα πραγματοποιηθεί στο Αμμάν, της Ιορδανίας στα μέσα Απριλίου σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων.

Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για την επόμενη Σύνοδο Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου, σε σχηματισμό 3+1, με τη συμμετοχή της Γαλλίας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διευθετήσεις για την πραγματοποίησή της.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης είχε δηλώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του έλληνα ομολόγου του Γιώργου Κατρούγκαλου στη Λευκωσία, ότι οι προσπάθειες μέσω της διπλωματικής οδού για να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία τριμερούς συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου με τη συμμετοχή και της Γαλλίας βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Και με χώρες του Κόλπου

Είχε πει ακόμη πως ένας στόχος για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να γίνουν και οι πρώτες τριμερείς με χώρες του Κόλπου και είχε σημειώσει πως υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Εξάλλου, οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι με τη Γαλλία γίνονται συνεννοήσεις προκειμένου στο επόμενο διάστημα να οριστικοποιηθούν σε επίπεδο ηγετών και κάποιες συμφωνίες.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, το επόμενο διάστημα έχουν καθοριστεί Τριμερείς Συναντήσεις με Λίβανο και Αρμενία σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών.

Στο μεταξύ, συνεννοήσεις γίνονται, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο ΚΥΠΕ, για την πραγματοποίηση Τριμερούς Συνόδου και με την Παλαιστίνη.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024