
ΕΛ.ΑΣ: Βεβαιώθηκαν 649 τροχονομικές παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα
Οι περισσότερες βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), της Θεσσαλονίκης (45), της Κορινθίας (26), των Ιωαννίνων (25), των Χανίων (24) και της Κέρκυρας (24)
Βεβαιώθηκαν 649 παραβάσεις στις 6.469 ελέγχους που έγιναν σε οχήματα την περασμένη εβδομάδα (18 έως 24 Μαρτίου 2019), σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Σημειώνεται ότι οι περισσότερες βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), της Θεσσαλονίκης (45), της Κορινθίας (26), των Ιωαννίνων (25), των Χανίων (24) και της Κέρκυρας (24).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 1,8 δισ. δολάρια επιπλέον στον ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια το 2026
- Eurovision 2026: Από «40 κύματα» πέρασε η έναρξη του Β’ ημιτελικού
- Live: Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Γεωργιάδης είναι ένας ψεύτης και συκοφάντης
- Ο γιος του Έλον Μασκ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην Κίνα



