ΕΛ.ΑΣ: Βεβαιώθηκαν 649 τροχονομικές παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα
Οι περισσότερες βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), της Θεσσαλονίκης (45), της Κορινθίας (26), των Ιωαννίνων (25), των Χανίων (24) και της Κέρκυρας (24)
Βεβαιώθηκαν 649 παραβάσεις στις 6.469 ελέγχους που έγιναν σε οχήματα την περασμένη εβδομάδα (18 έως 24 Μαρτίου 2019), σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, δίνοντας προτεραιότητα στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Σημειώνεται ότι οι περισσότερες βεβαιώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (120), της Θεσσαλονίκης (45), της Κορινθίας (26), των Ιωαννίνων (25), των Χανίων (24) και της Κέρκυρας (24).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).