Πιθανό το σενάριο κλήσης του Τσιγκρίνσκι στην Εθνική Ουκρανίας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βοηθοί του παρακολουθούν πολλούς παίκτες και όλοι «έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια κλήση στην Εθνική», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι της ΑΕΚ.

Ο θρυλικός Αντρέι Σεφτσένκο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας μίλησε στην ιστοσελίδα «ua-football.com», όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις επόμενες κλήσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και στην πιθανή παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα επόμενα ματς των προκριματικών αγώνων του Euro 2020.

«Παρακολουθούμε ένα τεράστιο εύρος παιχτών και πολύ συχνά «σπάω» τα παιχνίδια σε αυτά που θα παρακολουθήσω εγώ και σε αυτά που θα παρακολουθήσουν οι βοηθοί μου. Το team ανάλυσης της Εθνικής Ουκρανίας διατηρεί πολύ συγκεκριμένα στοιχεία από αυτά τα παιχνίδια, τα οποία εμείς καλούμαστε να αναλύσουμε.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και συνεπώς όλοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια κλήση στην Εθνική», δήλωσε σε σχετική ερώτηση ο Αντρέι Σεφτσένκο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κλήσης του στόπερ της Ένωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει τον τελικό του FA Cup κόντρα στην Σίτι ο Μαγκουάιρ (pic)

Πρόβλημα με τον Χάρι Μαγκουάιρ προέκυψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυο μέρες πριν τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Έγραψε ιστορία ο Λούκμαν: Μόλις ο 5ος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε έναν ευρωπαϊκό τελικό (vids)

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Αταλάντα μάλιστα έγινε ο πρώτος που βάζει χατ-τρικ σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μετά από 49 χρόνια.

Σάββας Λιαμίρας
Σάββας Λιαμίρας
Σάββας Λιαμίρας
Σάββας Λιαμίρας

Κάλιαρι – Φιορεντίνα 2-3: Τρίποντο με ανατροπή στο 103’ για τους Βιόλα πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό (vids)

Με buzzer beater του Αρτούρ′, η Φιορεντίνα νίκησε με 3-2 την Κάλιαρι και εξασφάλισε το εισιτήριο για το Conference League της νέας σεζόν, πριν έρθει στην Αθήνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Αγκαλιά» με την άνοδο – Σούπερ ματς από τον Τζόλη

Με τον Χρήστο Τζόλη να μοιράζει μία ασίστ και να έχει συμμετοχή στα άλλα δύο γκολ, η Φορτούνα Ντίσελντορφ επιβλήθηκε της Μπόχουμ στο μπαράζ ανόδου και είναι μια ανάσα από την Bundesliga.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Εθνική ομάδα: Με Τζολάκη και Ντόι οι κλήσεις για τα φιλικά του Ιουνίου (pic)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας μέσα στον Ιούνιο κόντρα σε Γερμανία (7/6) και Μάλτα (10/6)

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο μικρός Γιαννάκης συγκινεί: «Θα φωνάζω δυνατά για τον Ολυμπιακό στον τελικό» (vid)

Ο μικρός Γιαννάκης για ακόμη μια φορά συγκίνησε με το πως βλέπει τον αθλητισμό και περιμένει πως και πως τον τελικό του Conference μιας και τον κάλεσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Κάλιαρι – Φιορεντίνα: Το τελευταίο παιχνίδι των Βιόλα πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό

LIVE: Κάλιαρι – Φιορεντίνα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κάλιαρι – Φιορεντίνα για την 38η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Φλικ» (pic)

Σύμφωνα με την «As», ο Φλικ συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η αντοχή των μικροβίων προκαλεί 750.000 θανάτους ετησίως που θα μπορούσαν να αποτραπούν

Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από λοιμώξεις που συνδέονται με την ικανότητα των μικροοργανισμών να επιβιώνουν παρά τις αντιμικροβιακές ουσίες

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007