Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Γερμανίας, άνετα το Βέλγιο

Μεγάλη νίκη της Γερμανίας, άνετα το Βέλγιο

Οι Γερμανοί επικράτησαν εκτός έδρας της Ολλανδίας με 3--2, χάρη σε γκολ του Σουλτζ στο 90'

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ολλανδίας με 3-2, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Σουλτζ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η γερμανική ομάδα είχε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς καθώς προηγήθηκε με τον Σανέ στο 15′ και στο 34′ ο Γκνάμπρι έκανε το 2-0. Οι Ολλανδοί κατάφεραν όμως να γυρίσουν το ματς, μειώνοντας αρχικά με τον Ντε Λιχτ (48′) ενώ ο Ντεπάι ισοφάρισε (2-2) στο 63.

Η Γερμανία πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε γκολ του Σουλτζ στο τελευταίο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι πήραν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Άνετα το Βέλγιο

Η βραδιά ήταν του Εντέν Αζάρ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας! Με «σβηστές τις μηχανές» το Βέλγιο έκανε το 2Χ2 στον 9ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020, με το 2-0 επί της Κύπρου, ωστόσο, ο αγώνας αυτός ήταν ξεχωριστός για το μεγάλο αστέρι των «κόκκινων διαβόλων».

Ο άσος της Τσέλσι στην 100ή συμμετοχή του με το εθνόσημο άνοιξε το σκορ στο 10΄, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα από δική του ασίστ ο Μπατσουαγί έκανε το 2-0 (13ο γκολ του σέντερ φορ της Κρίσταλ Πάλας).

Το γκολ αυτό ήταν το 30ό με την φανέλα της εθνικής Βελγίου για τον Αζάρ, ο οποίος έγινε ο τέταρτος σκόρερ στα χρονικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την περασμένη Πέμπτη με την Ρωσία. Με το σημερινό «έπιασε» στην 2η τον Μπερνάρ Βούρχουφ και τον Πολ Βαν Χιμστ. Επίσης ήταν το 5ο του τέρμα εναντίον της Κύπρου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024