Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, καμία χαλάρωση»

Λουτσέσκου: «Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, καμία χαλάρωση»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, θεωρεί πολύ σημαντικό το επόμενο διάστημα για την ομάδα του και θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και όχι χαλαρούς.

Όσοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες μάλλον θα αισθάνονται τυχεροί σε σχέση με αυτούς που έμειναν Θεσσαλονίκη και ακολουθούν μια μίνι προετοιμασία μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ανεβάσει τους ρυθμούς προπόνησης καθώς θέλει στο τελείωμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα του να είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές δεν σταματάει να τους τονίζει το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να υπάρξουν μόνο επιτυχίες.  «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε για το πρωτάθλημα και να περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Φτάσαμε σε σημείο και θέλουν όλοι να μας κερδίσουν όπως καταλαβαίνετε».

Μπορεί ο Δικέφαλος, να μην έχει τελειώσει με τα ντέρμπι, ωστόσο το επόμενο διάστημα και μέσα σε 25 ημέρες θα δώσει έξι ματς  και θα κληθεί να αγωνίζεται Κυριακή-Τετάρτη. Το τεχνικό επιτελείο έχει μελετήσει προσεκτικά τις υποχρεώσεις της ομάδας και γι’ αυτό έχει ετοιμάσει ένα απαιτητικό πλάνο.

Όσον αφορά τους τραυματίες, αυτός που είναι πιο κοντά στην αποθεραπεία του είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην ενεργό δράση και με την έναρξη της νέας βδομάδας αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024