Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Γολγοθάς» με τρία ματς σε πέντε μέρες

Ολυμπιακός: «Γολγοθάς» με τρία ματς σε πέντε μέρες

Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι και την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, ενώ την Τετάρτη θα παίξουν εκτός έδρας με την Μλάντοστ για το Champions League

Τρία ματς σε πέντε μέρες θα δώσει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Αρχικά, το μεσημέρι του Σαββάτου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Γ.Σ Περιστερίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και την Κυριακή (24/3, 14:00) θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.

Την Τρίτη οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μλάντοστ για την 11η αγωνιστική του ChampionsLeague. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν για τις μάχες του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης μιλώντας για τα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας μια δυάδα αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ, πριν το σημαντικό παιχνίδι με τη Μλάντοστ για το Champions League. Θα αξιοποιήσουμε τα δυο συγκεκριμένα ματς για να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και φυσικά για να διευρύνουμε το μεγάλο νικηφόρο σερί στην Ελλάδα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024