
Μετά το πρωτάθλημα έρχεται… η νέα Τούμπα!
Το αυτοαποκαλούμενο «χαλιφάτο» της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) εξουδετερώθηκε πλήρως μετά την κατάκτηση και του τελευταίου εδάφους που ήλεγχαν οι τζιχαντιστές στη Συρία από μια αραβοκουρδική δύναμη υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η δύναμη αυτή.
Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δηλώσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, πως πρώτος στόχος του είναι να δει τον ΠΑΟΚ να κατακτά τίτλους κάθε χρόνο. Μετά από δύο συνεχόμενα κύπελλα, φέτος, μετά από 34χρόνια ο Δικέφαλος είναι αγκαλιά με το πιο βαρύ τρόπαιο, αυτό του πρωταθλητή. Επόμενος στόχος είναι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου.
- Το καλεντάρι της Super League: Πότε είναι η μεγάλη διακοπή τριών εβδομάδων (pic)
- Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γκστάαντ ο Τσιτσιπάς
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Dune 3» – Εύθραυστη ειρήνη, εξουσία, έρωτας
- Φωτιά στην Εργάνη Ροδόπης – Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Ο «σκληρός δίσκος» του Ντε Λα Φουέντε
- Κυβέρνηση: Πανηγυρίζει γιατί τέσσερις -και όχι 11- βουλευτές και πρώην υπουργοί αντιμετωπίζουν… «απλά πλημμελήματα» – Κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές






