Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με ανατροπή για την Κέρκυρα

Νίκη με ανατροπή για την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Εργοτέλη με ανατροπή και διατήρησε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός έδρας «4άρα» για τον Κισσαμικό επί του καταδικασμένου Αιγινιακού, ισοπαλία για Βόλο (0-0) στην έδρα του Πλατανιά.

Η Κέρκυρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη, κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα των Κρητικών και να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη, που την κρατάει «ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε από τα… αποδυτήρια, καθώς ο Έφορντ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 32′ χάρη σε γκολ του Μότα.

Στο 55′ κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με τον Σιατραβάνη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τη νησιωτική ομάδα. Έτσι η Κέρκυρα έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την 2η θέση και τον Απόλλων Λάρισας (έχει ματς λιγότερο). Από την άλλη ο Εργοτέλης έμεινε στους 34 και την 7η θέση.

Ο Κισσαμικός πέρασε εμφατικά από την έδρα του Αιγινιακού με 4-0 και ξεμπέρδεψε ουσιαστικά με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορίασ, βάζοντας παράλληλα «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όπου βρήκαν 2 γκολ, με τον Κάσο στο 28′ και τον Αποστολόπουλο στο 45′. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Αρναρέλης που με δύο προσωπικά του γκολ στο 57′ και στο 75′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της κρητικής ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Στους 34 βαθμούς και την 8η θέση ο Κισσαμικός, στους 13 και την τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Αιγινιακός.

Πλατανιάς και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στην Κρήτη, με τους μεν γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν τον Απόλλων Λάρισας στην 2η θέση, τους δε φιλοξενούμενους να παραμένουν στην 1η θέση και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τους «διώκτες» τους.

Στους 49 βαθμούς και την 1η θέση ο Βόλος, στους 37 και την 6η θέση οι Κρητικοί

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

Κέρκυρα – Εργοτέλης 2-1

Αιγινιακός – Κισσαμικός 0-4

Πλατανιάς – Βόλος 0-0

Ηρόδοτος – Τρίκαλα 1-0

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024