Ολυμπιακός: Ανασύνταξη και το μυαλό στον Πανιώνιο

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο ΣΕΦ μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια, χωρίς να υπάρχει κάποιο απρόοπτο. Παραμένουν εκτός οι Στρέλνιεκς και Σπανούλης.

Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερή τους ψυχολογική κατάσταση στον Ολυμπιακό. Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει κατήφεια για την αρνητική εμφάνιση απέναντι στην Γκραν Κανάρια και την ήττα, που έβαλε την ομάδα του Πειραιά σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον δεν ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση στα χέρια τους, κάτι που δεν πρέπει να τους επηρεάσει στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Βέβαια πριν από αυτά τα ματς, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ το Σάββατο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Σοφία Μπεφόν για το πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάνις Στρέλνιεκς να μένουν εκτός και πάλι. Αμφότεροι κάνουν θεραπεία και στον Ολυμπιακό περιμένουν το πότε θα είναι έτοιμοι για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπάσκετ

ΠΑΟΚ: O Πόρτερ έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συγκινήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που σήμανε τέλος της σεζόν και για τους δύο.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «πράσινοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της Euroleague (vid)

Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζάια Κάνααν και Ίγκανς Μπραζντέικις θυμούνται όσα πέρασαν τη φετινή σεζόν στην Euroleague και ξεχωρίζουν τις πιο σημαντικές στιγμές.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μακάμπι και η Ρεάλ… περιμένει στην γωνία

Όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο ο Λορέντζο Μπράουν να αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προσεγγίσει τον 34χρονο γκαρντ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Δημοσίευμα από την Ισπανία: «Είναι κλεισμένος ο Κίναν Έβανς και ο Νικ Καλάθης…»

Ο Κίναν Έβανς αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις και ο Νικ Καλάθης από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι και στην Ισπανία ρίχνουν... «βόμβα» για το μέλλον τους.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Oι HΠΑ και η Κύπρος αύξησαν την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά χρειάζεται «να γίνουν περισσότερα»

Η αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ χαιρέτισε την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά ζήτησε να γίνουν περισσότερες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007