Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ανασύνταξη και το μυαλό στον Πανιώνιο

Ολυμπιακός: Ανασύνταξη και το μυαλό στον Πανιώνιο

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο ΣΕΦ μετά την ήττα από την Γκραν Κανάρια, χωρίς να υπάρχει κάποιο απρόοπτο. Παραμένουν εκτός οι Στρέλνιεκς και Σπανούλης.

Σίγουρα δεν είναι στην καλύτερή τους ψυχολογική κατάσταση στον Ολυμπιακό. Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει κατήφεια για την αρνητική εμφάνιση απέναντι στην Γκραν Κανάρια και την ήττα, που έβαλε την ομάδα του Πειραιά σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι Ερυθρόλευκοι πλέον δεν ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση στα χέρια τους, κάτι που δεν πρέπει να τους επηρεάσει στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Βέβαια πριν από αυτά τα ματς, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ το Σάββατο, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Σοφία Μπεφόν για το πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάνις Στρέλνιεκς να μένουν εκτός και πάλι. Αμφότεροι κάνουν θεραπεία και στον Ολυμπιακό περιμένουν το πότε θα είναι έτοιμοι για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024