Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026
weather-icon 30o
«Αγκαλιά» με τα πλέι οφ ο Χολαργός

«Αγκαλιά» με τα πλέι οφ ο Χολαργός

Ο Χολαργός είναι κοντά στην υλοποίηση ενός μεγάλου στόχου, μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου με 66-61

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο Χολαργός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και την πορεία του φέτος, καθώς κέρδισε με 66-61 το Ρέθυμνο στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και πλέον βλέπει… κατάματα τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη παρά τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία, ως «νεοφώτιστη» παίζει καλό μπάσκετ και πλέον έχει μάθει να κερδίζει ματς που είναι στον πόντο.

Οι κρητικοί από την άλλη πλευρά προσπάθησαν να κάνουν το «διπλό», αλλά δεν είχαν το κάτι παραπάνω που απαιτείται και έχασαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν τη νίκη που θέλουν για να κρατηθούν στην κατηγορία.

Ο Χολαργός λοιπόν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 22-9 έχοντας τον Γιάνκοβιτς σε καλή ημέρα.

Στη συνέχεια όμως το Ρέθυμνο με τον Μπαρτ αντέδρασε και μείωσε σε 46-39 στο 30, και 51-46 στο 34’. Ο Χολαργός με τον Φιτζπάτρικ βρήκε λύσεις, αλλά και πάλι το Ρέθυμνο είχε την ευκαιρία του, μειώνοντας στα 53’’ σε 61-57.

Ο Φιτζπάτρικ όμως με μια βολή και ένα δίποντο έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους που έφτασαν στην τελική επικράτηση με 66-61.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 34-27, 46-39, 66-61

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026
Cookies